Peräkärryn vuokraus

joupetpesula

3
joupetpesula
Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio
Kuopio
Finland
Puhelin:
Faksi:
 • maanantai 08:00-15:00
 • tiistai 08:00-15:00
 • keskiviikko 08:00-15:00
 • torstai 08:00-15:00
 • perjantai 08:00-15:00
 • lauantai Suljettu
 • sunnuntai Suljettu
Hae tuotetta
  Päivä ja Sijainti Tiedot

  Sopimukset

  1. Laitteiston käyttö Vuokrattua laitteistoa saa käyttään ainoastaan asiakas omaan laskuunsa. Pohjoismaiden ulkopuoliseen käyttöön vaaditaan vuokranantajan lupa. Asiakas vastaa siitä, että vuokrattua laitteistoa ja sen käyttöä koskevia voimassa olevia määräyksiä noudatetaan, samoin kun voimassa olevia pysäköintimääräyksiä. Asiakas vastaa mahdollisista pysäköintimääräysten rikkomisista tai muusta käytöstä aiheutuneista sakoista ja maksuista sekä maksaa ne.
  2. Laitteiston käsittely Asiakas tulee pitää hyvää huolta laitteistosta. Asiakas vastaa tahallisesti tai huolimattomalla käytöllä aiheutetuista vahingoista.
  3. Katsastus Vuokranantajalla on oikeus katsastaa laitteisto vuokra-ajan aikana, mikäli hänellä on kohtuullinen syy olettaa, että omistusoikeus on asetettu uhanalaiseksi tai että on olemassa vaaraa laitteiston arvon alenemisesta suuremmassa määrin kuin mitä sen normaali käyttö aiheuttaisi.
  4. Vakuutusehdot ym Vuokrattu laitteisto on täysvakuutettu. Perävaunuissa ja trailereissa vuokralle ottajalla on 330€:n omavastuu vahinkotapauksessa. Omavastuu ei vapauta vuokralle ottajaa vastuusta niistä korjauskuluista, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuudesta tai laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista, kuten esim. tuki- ja kannatinjalan paikalleen asettamisen unohtamisesta.
  5. Vuokratun laitteiston palauttaminen Vuokrattu laitteisto tulee palauttaa samaan paikkaan, kun mistä se on noudettu, ellei muusta paikasta ole sovittu. Mikäli vuokrattu laitteisto palautetaan sovittua palautusajankohtaa myöhemmin ilman vuokran antajan lupaa, vuokranantajalla on oikeus veloittaa vuokrakorvaus ja tarvittaessa vaatia korvausta aiheutuneesta vahingosta.
  Hae tuotetta Yhteenveto
  Tiedot Varaa